TRAININGEN

Het trainingsaanbod van Impact a la carte helpt je van winst naar waarde in je werk met de vaardigheden die daarbij horen. Voor effectief en betekenisvol werk. Bekijk hieronder het aanbod!

  • Kies uit verschillende individuele (maatwerk)trajecten en workshops.
  • Schrijf je in met jouw Persoonlijk ontwikkelbudget of Incompany.
  • Bij ruim 70 werkgevers beschikbaar in het leerportaal. Je vindt ons onder ‘Impact a la carte’.

Workshops

Witlof with love (over waardecreatie voor klant, organisatie en maatschappij)

Witlof with love geeft je inzichten en praktische tools voor waardecreatie voor klant, organisatie en de maatschappij. Van winst naar waarde in je werk. De dag sluiten we af met een praktijkonderdeel; we snijden witlof met liefde en koken soep met de opa’s en oma’s van stichting Oma’s Soep. Lees het hier.

De Kookkunst van Empathie

Deze workshop laat je verdiepen in empathisch communiceren, voor verbonden teams en een betrokken maatwerkbeleving bij de klant. De workshop eindigt aan de keukentafel, met de opa’s en oma’s van Oma’s Soep. Lees het hier.

Pittig verhaal (over storytelling)

Een verhaal verbindt, leidt tot herkenning en zet aan tot actie. Het wekt cijfers, feiten en inzicht tot leven. Storytelling is een vaardigheid voor de toekomstgerichte professional. Tijd om je erin te verdiepen met de workshop Pittig verhaal! In samenwerking met Heilige Boontjes. Lees het hier.

Een Bakkie Troost (over waardecreatie voor klant, organisatie en maatschappij)

Een toekomstgerichte organisatie focust op waardecreatie en maatschappelijk betrokken ondernemen. Een Bakkie Troost geeft je de inzichten en tools om vanuit hoofd én hart van waarde te zijn voor collega, klant en maatschappij. De workshop combineert theorie met praktijk en vindt daarom plaats in de Rotterdamse koffiezaak Heilige Boontjes. Lees het hier.

Individueel 

Een individueel traject is, na een intake, volledig afgestemd op jouw specifieke leerwens. Dit aanbod is inhoudelijk gebaseerd op de workshops. Bij een individueel maatwerktraject kies je zélf bij welke stichting je in het praktijkonderdeel gaat oefenen met de theorie. Bekijk hier de betrokken stichtingen en bijbehorende praktijkinvulling.  

Van Winst naar Waarde in werk

Over waardecreatie en betekenisvol werk. Voor jezelf, collega’s, klant en de maatschappij. Lees het hier.

Van Winst naar Waarde in leiderschap

Over waardecreatie en maatschappelijk betrokken besluitvorming. Voor jezelf, jouw team, de klant en de maatschappij. Lees het hier.

Empathische communicatie

Empathische communicatie voor verbonden en effectief werken. Lees het hier.


”Na een heel plezierig intakegesprek zijn we gestart met een stuk theorie en mooie vraagstukken. Wat kon het mij brengen en bovenal wat brengt het ‘mijn’ mensen in de dagelijkse praktijk. De training heeft mij enorm veel mooie inzichten gegeven en de boodschap welke het meest is blijven hangen; “Zorg eerst dat je eigen tank vol zit, alvorens je andere mensen kan laten groeien”

Lindy bedankt voor de mooie reis! ***** 5 sterren!” 

– Jean Paul, deelnemer.

POB of incompany?

Je Persoonlijk ontwikkelbudget impactvol inzetten, of liever een incompany traject? Het kan allebei.

Onze trainingen worden vanuit het Persoonlijk ontwikkelbudget aangeboden waardoor er geen aanvullende investering vanuit jouw organisatie nodig is. Zoek ons in het leerportaal van jouw werkgever. Je vindt ons onder ‘Impact a la carte’. De training is ook incompany te boeken. 

Met de training geef je een concrete invulling aan maatschappelijk betrokken ondernemen en draag je bij aan de Sustainable Development Goals (SDG).

Schoonderwoerd: ontwikkelpartner van Impact a la carte

Alle trainingen van Impact a la carte worden ontwikkeld in samenwerking met  Schoonderwoerd – een trainingsbureau met 30 jaar ervaring en expertise in soft skill trainingen. Deelnemers waarderen de trainingen van Schoonderwoerd met uitstekende cijfers. Het is dan ook geen wonder dat de inhoudelijke kwaliteit van de trainingen bij zowel Impact a la carte als bij ontwikkelpartner Schoonderwoerd hoog in het vaandel staat!