TRAININGEN

Het trainingsaanbod van Impact a la carte helpt je van winst naar waarde in je werk met de vaardigheden die daarbij horen. Voor effectief en betekenisvol werk. Bekijk hieronder het aanbod!

Voor website (andere outlining)

Nieuw! Witlof with love

Vers op het menu. Waardecreatie word je met de soeplepel ingegoten…

De workshop Witlof with love, over waardecreatie in werk. In de ochtend behandelen we de theorie. In de middag snijden we witlof met liefde en koken soep met de eenzame ouderen van Oma’s Soep. Aan de keukentafel passen we de theorie toe, maar dan wel in een échte, authentieke praktijksituatie. Lettuce make impact! Onder aanbod lees je meer.

Aanbod

Bij Impact a la carte kun je kiezen uit verschillende individuele maatwerktrajecten en workshops. Zoek ons in het leerportaal van jouw werkgever en schrijf je in met jouw Persoonlijk ontwikkelbudget. Je vindt ons onder ‘Impact a la carte’. Het aanbod is ook incompany te boeken. 

Workshops

Witlof with love

Witlof with love geeft je inzichten en praktische tools voor waardecreatie voor klant, organisatie en de maatschappij. Van winst naar waarde in je werk. De dag sluiten we af met een praktijkonderdeel; we snijden witlof met liefde en koken soep met de opa’s en oma’s van stichting Oma’s Soep. Wanneer je samen inschrijft met collega’s is de workshop ook een betekenisvolle teambuilder. Lees het hier.

De Kookkunst van Empathie

Deze workshop laat je verdiepen in empathisch communiceren, voor verbonden teams en een betrokken maatwerkbeleving bij de klant. De workshop eindigt aan de keukentafel, met de opa’s en oma’s van Oma’s Soep. Wanneer je samen inschrijft met collega’s is de workshop ook een betekenisvolle teambuilder. Lees het hier.

 

Individueel 

Een individueel traject is, na een intake, volledig afgestemd op jouw specifieke leerwens. Dit aanbod is inhoudelijk gebaseerd op de workshops. Bij een individueel maatwerktraject kies je zélf bij welke stichting je in het praktijkonderdeel gaat oefenen met de theorie. Bekijk hier de betrokken stichtingen en bijbehorende praktijkinvulling.  

Van Winst naar Waarde in werk

Over waardecreatie en betekenisvol werk. Voor jezelf, collega’s, klant en de maatschappij. Lees het hier.

Van Winst naar Waarde in leiderschap

Over waardecreatie en maatschappelijk betrokken besluitvorming. Voor jezelf, jouw team, de klant en de maatschappij. Lees het hier.

Empathische communicatie

Empathische communicatie voor verbonden en effectief werken. Lees het hier.


”Na een heel plezierig intakegesprek zijn we gestart met een stuk theorie en mooie vraagstukken. Wat kon het mij brengen en bovenal wat brengt het ‘mijn’ mensen in de dagelijkse praktijk. De training heeft mij enorm veel mooie inzichten gegeven en de boodschap welke het meest is blijven hangen; “Zorg eerst dat je eigen tank vol zit, alvorens je andere mensen kan laten groeien”

Lindy bedankt voor de mooie reis! ***** 5 sterren!” 

– Jean Paul, deelnemer.

POB of incompany?

Je Persoonlijk ontwikkelbudget impactvol inzetten, of liever een incompany traject? Het kan allebei.

Onze trainingen worden vanuit het Persoonlijk ontwikkelbudget aangeboden waardoor er geen aanvullende investering vanuit jouw organisatie nodig is. Zoek ons in het leerportaal van jouw werkgever. Je vindt ons onder ‘Impact a la carte’. De training is ook incompany te boeken. 

Met de training geef je een concrete invulling aan maatschappelijk betrokken ondernemen en draag je bij aan de Sustainable Development Goals (SDG).

Schoonderwoerd: ontwikkelpartner van Impact a la carte

Alle trainingen van Impact a la carte worden ontwikkeld in samenwerking met  Schoonderwoerd – een trainingsbureau met 30 jaar ervaring en expertise in soft skill trainingen. Deelnemers waarderen de trainingen van Schoonderwoerd met uitstekende cijfers. Het is dan ook geen wonder dat de inhoudelijke kwaliteit van de trainingen bij zowel Impact a la carte als bij ontwikkelpartner Schoonderwoerd hoog in het vaandel staat!