PARTNERS

Werkgevers

Jouw organisatie: a great place to work!

Naast winst wordt waarde steeds belangrijker. Steeds meer consumenten en klanten selecteren organisaties op impact. Die klanten en consumenten zijn ook ergens werknemer. En ook als werknemer willen zij onderdeel uitmaken van een organisatie die het verschil maakt. De vraag naar betekenisvol werk groeit. Een toekomstgerichte organisatie richt zich op waardecreatie voor medewerker, klant en maatschappij. Impact a la carte biedt daarvoor een passende leeroplossing. Bekijk hier de brochure.

Corporate Social Responsibility: zo geef je daar invulling aan!

Met het trainingsaanbod van Impact a la carte draag je bij aan de professionele ontwikkeling van medewerkers en breng je tegelijkertijd jouw Corporate Social Responsibility-doelstellingen in de praktijk. Kostenneutraal, tijdbesparend en vooral: ontzettend waardevol!

Persoonlijk ontwikkelbudget of liever via incompany traject?

De trainingen van Impact a la carte worden vanuit het Persoonlijk ontwikkelbudget aangeboden, waardoor er geen aanvullende investering vanuit de organisatie nodig is. Een incompany traject is ook mogelijk. Daarvoor zullen we een maatwerkprogramma ontwikkelen die jouw organisatie op het lijf geschreven is!

Stichtingen

In de interactie met de ander leer je om de kennis die je tijdens de training hebt opgedaan, direct in de praktijk te brengen. Dat leidt tot wezenlijk resultaat: het versterkt jouw leereffect en maakt een positieve impact op het leven van een ander. Onder Trainingen vind je een uitgebreid overzicht van het aanbod. Bij een workshop ligt de betrokken stichting vast, bij een individueel traject kies je zelf voor welke stichting jouw hart heeft.