Impact a la carte brengt passie en professionaliteit samen. We helpen professionals zoals jij om je professioneel te ontwikkelen en betekenisvolle impact te maken op organisatie, klant en maatschappij. Dat doen we vanuit theorie en jarenlange praktijkervaring. Ons specialisme? Vaardigheden voor effectief en betekenisvol werken vanuit hoofd én hart.

Impact a la carte bestaat uit trainers en praktijkdeskundigen met jarenlange ervaring. Hieronder stellen wij ons aan je voor. 

Lindy Maris

Trainer en oprichter Impact a la carte

Maak kennis met de bevlogen founder van Impact a la carte, Lindy Maris. Zes jaar geleden maakte ze een gewaagde keuze, ze liet haar carrière als salesmanager in het Zuid-Afrikaanse Johannesburg achter zich, ondanks het comfortabele salaris en het luxeleven dat het bood. De enkele focus op conversiecijfers deed haar verlangen naar betekenisvoller werk. Met de dreiging van een burn-out beloofde ze zichzelf om voortaan haar hart net zoveel in te zetten in haar werk als haar hoofd.

Lindy begon haar nieuwe start als vrijwilligersmanager bij stichting Make-A-Wish Nederland, waar ze ontdekte hoe professionele ontwikkeling en maatschappelijke impact hand in hand gaan. Ze ontwikkelde een innovatief fondswervend concept voor de stichting en gaf hiervoor vaardigheidstraining aan grote organisaties. In deze training smolten professionele groei en maatschappelijke impact samen tot een krachtige bron van voldoening en betekenis. Ze groeide daarmee uit tot een bedreven soft-skill trainer, gespecialiseerd in gespreksvaardigheden, storytelling, werkgeluk en het stimuleren van intrinsieke motivatie. Haar drijfveer is altijd betekenisvol werk, voor zichzelf en de ander.

Vandaag combineert ze passie en professionaliteit in haar trainingsbureau Impact a la carte. Bij Impact a la carte begeleidt Lindy professionals naar effectief en betekenisvol werken vanuit hoofd én hart. Ze doet dit met workshops en 1-op-1 maatwerk en werkt hierin nog steeds samen met stichtingen. Met een achtergrond als HR-specialist voor organisaties zoals Aidsfonds – Soa Aids Nederland, spreker over ‘van winst naar waarde’, trainer bij Impact a la carte en The Inclusion Studio en Alumni bij Future Female Leaders, brengt ze waardevolle inzichten.

”Lindy sprak over hoe AI (Artificiële intelligentie) het belang van EI (Emotionele intelligentie) naar de oppervlakte brengt. Over het belang van (functioneel) vertragen en écht verbindend samenwerken en dat, wanneer je het verhaal achter de ‘why’ kunt achterhalen, je echt impact kunt maken. Betekenisvol werken en gezien worden. Een heel inspirerende spreker!”  – deelnemer Business support event. 

Daisy Flohr

Trainer Impact a la carte

Daisy Flohr, een doorgewinterde verhalenverteller met meer dan 15 jaar ervaring in het creëren van human interest televisieprogramma’s zoals “24 uur met…”, “Keuringsdienst van Waarde”, “Tom’s Engeland/Ierland/Schotland” en “Hello Goodbye”. Daisy’s passie ligt in het vertellen van persoonlijke verhalen die gehoord moeten worden, die nuance brengen en een ander perspectief bieden.

Als eindredacteur van “Hello Goodbye” heeft Daisy talloze inzichten opgedaan in het verbinden van mensen door hun unieke verhalen te delen. Als trainer in storytelling en gespreksvaardigheden concentreert ze zich onder andere op het voeren van constructieve, uitdagende en ongemakkelijke dialogen.

Daisy daagt je uit om nieuwsgierig te zijn, leergierigheid te omarmen en de moed te hebben om kwetsbaar te zijn. Ze is jouw gids om verrijkende verhalen te vertellen en daarin te stimuleren. Ontdek hoe ze haar kracht in storytelling toepast om je te helpen jouw eigen verhaal te vinden of anderen te helpen om hun verhaal te delen. Een verhaal dat resoneert, dat het waarom achter jouw doelen en waarden onthult.